Betsy's favorieten

Omdat ik het leuk vind mijn favorieten te delen:

Zina Pura

Collega natuurvoedingsadviseur Anja is niet alleen een heel fijn mens; ze is kundig en betrokken en kan heerlijk koken. Voor een natuurvoedingsadvies ben je bij haar in hele goede handen. Je krijgt vast een aantal lekkere recepten mee.

Voedt

Maike is een collega natuurvoedingsadviseur die je helpt andere, gezondere keuzes te maken, ook als je een klein budget hebt. Ze weet als geen ander wat kinderen aan voedingsstoffen nodig hebben om gezond op te groeien.  

Hilma's Keuken

Na een kruidenwandeling een maaltijd bereiden met je vers geplukte wilde (on)kruiden of een workshop vegetarisch koken; dat kan allemaal bij collega natuurvoedingsadviseur Hilma. Ze kan fantastisch koken!

Balance Natuurvoeding

Natuurvoeding, kruiden en reform; je kunt het allemaal vinden in deze fijne natuurvoedingswinkel. Naast de gangbare biologische producten zijn ook hele goede verse groenten, fruit, kaas en brood verkrijgbaar. Vriendelijk, behulpzaam personeel met de sfeer van een buurtsuper; toppertje dus!  

Nature Fit

De juiste voeding voor zwangeren en baby's; dat is een expertise van collega-natuurvoedingsadviseur en leefstijlcoach Chantal. Als moeder van twee jonge kinderen weet ze precies hoe je je baby een goede start kunt geven. Een ander aandachtsgebied van Chantal is het op een gezonde manier op gewicht komen na een bevalling.