Betsy's favorieten

Omdat ik het leuk vind mijn favorieten te delen:

Zina Pura

Collega natuurvoedingsadviseur Anja is niet alleen een heel fijn mens; ze is kundig en betrokken en kan heerlijk koken. Voor een natuurvoedingsadvies ben je bij haar in hele goede handen. Je krijgt vast een aantal lekkere recepten mee.

Voedt

Maike is een collega natuurvoedingsadviseur die je helpt andere, gezondere keuzes te maken, ook als je een klein budget hebt. Ze weet als geen ander wat kinderen aan voedingsstoffen nodig hebben om gezond op te groeien.  

Hilma's Keuken

Na een kruidenwandeling een maaltijd bereiden met je vers geplukte wilde (on)kruiden of een workshop vegetarisch koken; dat kan allemaal bij collega natuurvoedingsadviseur Hilma. Ze kan fantastisch koken!

Balance Natuurvoeding

Natuurvoeding, kruiden en reform; je kunt het allemaal vinden in deze fijne natuurvoedingswinkel. Naast de gangbare biologische producten zijn ook hele goede verse groenten, fruit, kaas en brood verkrijgbaar. Vriendelijk, behulpzaam personeel met de sfeer van een buurtsuper; toppertje dus!  

Nature Fit

De juiste voeding voor zwangeren en baby's; dat is een expertise van collega-natuurvoedingsadviseur en leefstijlcoach Chantal. Als moeder van twee jonge kinderen weet ze precies hoe je je baby een goede start kunt geven. Een ander aandachtsgebied van Chantal is het op een gezonde manier op gewicht komen na een bevalling. 

Het Bewoonde Lichaam

Jill Penton is zoveel meer dan een fantastische fysiotherapeute. Skelet en spieren zijn haar werkterrein en de basis voor haar holistische manier van werken. Zacht en liefdevol laat ze je echt aanwezig zijn in je lijf en leert ze je hoe je spanning in je lichaam kunt loslaten. Voor mij is elk bezoek aan haar een moment van rust, 'zijn' en echt contact maken met mezelf.   

Jill's Journey

Mijn lieve buurvrouw Jill Gerrissen is een meester in het neerzetten van een warme, 'gedragen' sfeer. Een sterke vrouw die vrouwen met elkaar verbindt waardoor er warmte, steun en bekrachtiging ontstaat. Een vrouw die mij stimuleert mijn droom te leven en me ook liefdevol spiegelt op mijn donkere kanten waardoor ik weer kan groeien in bewustzijn. 

MijnRetail/My Online Company

Het bedrijf waar ik mijn website heb ondergebracht heeft een fantastisch concept waarmee je je eigen website hartstikke makkelijk kunt bijhouden en vormgeven. Ze hebben in no-time je website in de lucht en staan je met raad en daad bij als je vragen hebt. Super service!