Natuurlijk koken met Cher & Betsy

Kookworkshop Hollandse natuurvoeding met een Antilliaans tintje 

Onze spijsvertering is een ingenieus proces. Elk orgaan weet precies welke stofjes aangemaakt moeten worden om de goede voedingsstoffen uit voedsel op te nemen en waar die voedingsstoffen naartoe moeten. Maar hoe vaak gooien we dit mooie proces niet overhoop door teveel bewerkte voeding te eten of voeding waaraan van alles is toegevoegd? Ons lijf raakt wat van slag en we voelen ons opgeblazen, vermoeid of je krijgt last van je maag of darmen.

Wat gebeurt er als je je lijf voedt met vitale voeding? Dat is voeding die lief is voor je lijf; vrij van onduidelijke E-nummers waarvan je niet eens weet waar ze voor zijn of wat ze doen in je lijf. Het is pure, eerlijke, verse en biologische voeding die alle stoffen bevat die je nodig hebt om je lijf gezond, sterk en fit te houden.

Ben jij een beetje klaar met 'pakjes-en-zakjes' eten? Zet je 's avonds een 'snelle hap' op tafel en heb je daarna een opgeblazen of onvoldaan gevoel? Wil je meer variatie in je eetpatroon brengen maar weet je niet goed hoe? Wil je weleens weten welke voedingsstoffen onontbeerlijk zijn om gezond en fit te kunnen leven? Wil je zelf ervaren hoe je een smaakvolle, gezonde maaltijd op tafel kunt zetten die bomvol goede voedingsstoffen zit? 

Doe dan mee met een van onze kookworkshops.

Kok Cher en natuurvoedingsadviseur Betsy nemen je mee in een gezellige workshop waarin je een heerlijke, voedzame maaltijd bereid. Natuurvoeding is uitgangspunt; er worden dan ook uitsluitend biologische en biologisch-dynamische producten gebruikt. Af en toe geven we een Antilliaans tintje aan de Hollandse natuurvoeding door gebruik van kruiden, specerijen en/of producten die in beide 'regio's' volop aanwezig zijn.  

De 'Natuurlijk koken met Cher & Betsy' kookworkshops staan garant voor verse, pure en eerlijke voeding en een berg gezelligheid.

'Cher & Betsy's Natuurlijk Feestelijke Kerstdiner' is de eerste kookworkshop in de reeks 'Natuurlijk koken'. In deze workshop maken we een 4-gangen diner voor Kerst. Na afloop genieten we samen van al het lekkers, zodat je kunt voorproeven voor je gasten die je zelf met Kerst dit fantastische menu voorschotelt. Uiteraard ga je naar huis met alle recepten.

Datum: zondag 17 november, 15.00 -19.00 uur

Meer details en/of aanmelden? Mail naar info@praktijklemniscaat.nl