« Natuurvoeding op Zin Zen en Zo»

Gepubliceerd op 31-08-2019

We zijn erbij: op zondag 15 september kun je Praktijk Lemniscaat vinden op het evenement Zin Zen en Zo bij De Watermolen van Opwetten in Nuenen, Opwettenseweg 203. Van 11.00- 17.30 uur kun je terecht op de gratis fair waar je Praktijk Lemniscaat kunt vinden.

Een van de nieuwe workshops die we op 15 september presenteren is 'Cher&Betsy's natuurlijk koken'

Genieten van vers, puur en eerlijk: natuurvoeding

Onze spijsvertering is een ingenieus proces. Elk orgaan weet precies welke stofjes aangemaakt moeten worden om de goede voedingsstoffen uit voedsel op te nemen en waar die voedingsstoffen naartoe moeten. Wat niet gebruikt kan worden, wordt netjes uit je lijf gewerkt. Maar hoe vaak gooien we dit mooie proces niet overhoop door teveel bewerkte voeding te eten of voeding waaraan van alles is toegevoegd? Ons lijf raakt wat van slag en we voelen ons opgeblazen, vermoeid of je krijgt last van je maag of darmen.

Vitale voeding

Wat gebeurt er als je je lijf voedt met vitale voeding? Voeding die lief is voor je lijf; dat is voeding die vrij is van onduidelijke E-nummers waarvan je niet eens weet waar ze voor zijn of wat ze doen in je lijf. Het is puur, eerlijk, vers en biologisch voedsel dat alle stoffen bevat die je nodig hebt om je lijf gezond, sterk en fit te houden.

Goede voedingsstoffen en variatie

Ben jij een beetje klaar met 'pakjes-en-zakjes' eten? Zet je 's avonds een 'snelle hap' op tafel en heb je daarna een opgeblazen of onvoldaan gevoel? Wil je meer variatie in je eten brengen maar weet je niet goed hoe? Wil je weleens weten welke voedingsstoffen onontbeerlijk zijn om gezond en fit te kunnen leven? Kijk dan eens wat natuurvoeding voor je kan doen.

Cher&Betsy's 'natuurlijk koken' workshop

En wist je dat natuurvoeding overigens verrassend smaakvol is? Kom tijdens Zin Zen en Zo eens een hapje proeven. Je kunt je ter plekke inschrijven voor de kookworkshop: 'Cher&Betsy's natuurlijk feestelijke kerstdiner' die op 17 november plaatsvindt.

We hebben er zin in! Kom je ook?

vegetables-3386212-1920-1567266726.jpg