« Moederdag 2020»

Gepubliceerd op 10-05-2020

Moederdag 2020 is een bijzondere. COVID-19 maakt dat er op een andere manier invulling moet worden gegeven aan deze, voor velen, feestelijke dag. Ik denk op deze dag aan al die vrouwen die met lege armen zijn achtergebleven omdat ze hun kindje(s) tijdens de zwangerschap hebben verloren. Vrouwen die moeder zijn, maar nooit 'mama'  worden genoemd.

Voor deze Moeders heb ik een boodschap. Laten we deze bijzondere Moederdag tot een bijzondere Moederdag voor onszelf maken! Koester jezelf. Gun jezelf een bos bloemen, een lekker ontbijt, een mooie wandeling in de natuur. Brand een kaarsje voor je kindje(s) en stuur je liefde naar deze Sterrenkindjes. Ze houden van je en ze willen niets anders dan dat jij gelukkig bent. Dat is het grootste cadeau wat je ze kunt geven.

Het verdriet wordt niet zomaar vergeten. De pijn zal op momenten altijd voelbaar blijven. Maar laten we dankbaarheid dat deze kindje(s) ons hebben gekozen om hun moeder te zijn de boventoon voeren. Daarmee eren we hen en doen we recht aan hun bestaan. Ook al zijn ze niet op deze Aarde; ze leven in ons hart. 

Lees hier hoe ik zelf met het verdriet omga. 

Wil je eens praten over je kindje(s)? Je bent van harte welkom!

 

bloemen-01589101374.jpg